به گزارش آهن آپ ، خیلی وقت است که تغییرات موجود در بازار را نمی توان با هیچ منطقی مورد بازرسی قرار داد؛ مانند نرخ حقیقی ورق فولادی ۶ هزار و ۵۰۰ تا ۷ هزار تومان می باشد اما با نرخی بیشتر از ۹ هزار و ۵۰۰ تا ۱۰ هزار تومان در بازار به دست مصرف کننده می رسد. این جریان ارزیابی با دقت به کاهش درخواست در بازار آهن بیانگر این است که همچنان نیاز به فرصت زیادی دارد تا پروژههای بزرگ فعالیت خود را شروع کنند و بازار به توسعه مجدد برسد. درباره این مسئله رئیس اتحادیه ورق فولادی هنوز اعتقاد دارد که نرخها در بازار حدودا ثابت شده و تغییر آنچنانی نداشته است و با دقت به وضعیت و حجم مصرف، نباید تورم و رشد نرخ دوباره ای در بازار داشته باشیم مگر اینکه فولاد در اثر بقیه بازارها قرار بگیرد.
البته کارشناسان درباره ی نرخ ورق های فولادی که کمی رشد را در بازار تجربه کرده است، دلیل را در واحدهای تولیدی آن بررسی کردند که توزیع را به صورت قطره چکانی انجام می دهند. رئیس اتحادیه فروشندگان آهن با گفتن اینکه واحدهای تولیدی نرخ را زیاد نگه داشتهاند، ادامه داد: این در صورتی است که این ورقها تولید داخل هستند و کارخانههای تولید کننده آن یا دولتی یا نیمه دولتی هستند و کارخانههای کوچک قدرت رقابت با این واحدها را ندارند.
او هم چنین درباره اثر کرونا بر بازار آهن گفت: از اسفند ماه سال قبل تا فروردین ماه امسال که صعود شیوع ویروس کرونا در کشور بوده است آسیب های زیادی به اعضای صنف آهن وارد شده که باید درباره مسئله های مالیاتی اصلاحاتی به طور حتمی انجام شود. زیرا که همه جای جهان رسم است که پرداخت کنندگان مالیاتی در اینچنین زمانهایی از طرف دولت مورد پشتیبانی قرار بگیرند تا بتوانند ادامه فعالیت بدهند.
برچسبها:آهن آپ ورق فولادی