به گزارش آهن آپ ، توهم کاهش نرخ های جهانی نفت خام حقیقتی است که تاحالا تاثیر گذاری آشکاری بر بازار جهانی فولاد به همراه نداشته است و آمارهای موجود از شرایط ثابت بازار تا وسط و حتی پایان هفته قبل میلادی بیانگر آن است که باید یک سیگنال نزولی جدید را برای بازار در روزهای آتی مورد مذاکره و تحقیق قرار داد. با دقت به وضعیت فعلی در بازارهای کالایی در جهان و حتی بازار نفت خام و نیز تغییر نرخ سهام در کشورهای غربی دور از انتظار،نیست که شاهد شروع یک جریان نزولی جدید در بازار فولاد با مرکزیت شمش فولادی در دنیا باشیم.
جریان افتی نرخ ها حدودا در تمامی بازارها و حتی مشخصه های نرخی در دنیا تاثیر گذار بوده است اگرچه هر بازاری با دقت به خصوصیت های فنی خود با یک برهه زمانی از این قبیل رویدادها عکس العمل نشان میدهد. در روزهای آخری هفته قبل در بازارهای جهانی شاهد بی توانی آشکاری در خرید وفروش ها بودیم؛ تا جایی که دست یافتن به قیمت را با اما و اگرهای ویژه خود همگام ساخت.
فاز دوم بختک کرونا این بار هم بازارهای جهانی را نشانه گرفته است و شاید بازار فولاد نیز از این جریان کلی استثنا نخواهد بود اگرچه ازحال در مورد تشدید و درماندگی آن نمیتوان نذر مصممی داشت. البته همین آمارها یی که وجود دارند از شروع کاهش قیمت در بازار فولاد از انتهای هفته قبل روایت دارد که البته در بازار شمش سرعت بسیاری داشته و باید شمش را به صراحت کمتر از ۴۰۰ دلار در هر تن نظاره کرد ولی جریان کاهشی نرخ شاید پایدار خواهد بود.
آمارهای نهایی در هفته قبل و بویژه وسط هفته قبل روایت از آن دارد که بازار شمش فولادی در دور ترین نقاط دنیا به یک برابری نسبی رسیده است؛ آنهم بعد از یک زمان از افزایش سختگیر نرخها! همین وضعیت سبب گشته قیمت در بازارهای صادراتی برابرشده و البته در بازارهای مصرف مانند آسیای جنوب شرقی یا مصر که یک واردکننده شمش محسوب میشود شاهد افزایش نسبی نرخها هستیم.
برچسبها: آهن آپ