حمایت از وزارت صمت در جهت رشد تولید و اشتغال زایی

به گزارش آهن آپ:

محمدرضا بهرامن در رابطه با مطرح شدن استیضاح سید رضا فاطمی‌امین وزیر صمت افزود: مسائلی که اکنون در بخش تولید وجود دارد، اکثرا از اختیار و عملکرد وزارت صمت خارج است، در واقع سیاست‌های کلان اقتصادی به هم پیوسته‌ای این مشکلات را به وجود آورده‌اند.

وی بیان داشت: این وزارتخانه نیازمند حمایت کامل از سمت دستگاه‌ها و نهادهایی همچون وزارت اقتصاد، بانک مرکزی، سازمان برنامه و بودجه، سازمان امور اداری و استخدامی و ... برای موفق شدن و رفع مشکلات مبتلا به تولید و اشتغال است.

وی تاکید کرد: امروزه باید تا حد امکان در زمینه بهبود کمّی و کیفی تولیدات داخل تلاش کنیم تا بدین وسیله نیاز به واردات را به حداقل برسانیم. خانه معدن ایران، از ساخت محصولات و ماشین آلات داخلی حمایت می‌کند. در صورتی که بتوانیم در داخل تامین کننده بخشی از نیازها باشیم، مشکلات کمتر خواهد شد.

رییس خانه معدن ایران خاطرنشان کرد: امروز معاونت معدنی وزارت صمت مسیر خوبی را تعریف کرده، مسیری که هم تولید داخل به معنای واقعی کلمه رصد و مدیریت می‌شود و هم چگونگی تامین سایر ماشین آلاتی که امکان ساخت آنها در داخل وجود ندارد برنامه ریزی می کند.

 

 


منتشر شده در شنبه، ۰۷ آبان ۱۴۰۱ ۱۲:۲۶