هر آنچه در این روزها در بازار آهن مشاهده میشود، این است که نوردکاران از سمتی مجبورند که با دقت به افزایش بسیار نرخ پایه مواد اولیه در بورس کالا، قیمت جنس های خود را رشد دهند و از سوی دیگر، با دقت به نبود مشتری در بازار آهن نمیتوانند شروع به رشد بسیار نرخ محصولاتشان کنند؛ اگرچه همچنان ماهیگیری بعضی شرکتهای ویژه حیطه نورد در روزهایی که آب بازار بسیار گل آلود میشد، از یادمان نرفته است.
البته قابل توجه است که این گروه معمولا همچنان مشغول مصرف شمشهای ارزان تر خریداری شده در ماههای قبل هستند و در ماههای آینده که شمشهای گران تر به دست آنها برسد، آنها نیز ناگزیر خواهند شد که نرخ محصولاتشان را تا مقدار ممکن بیشتر کنند؛ پس با این شرایط دیر یا زود باید در انتظار میلگرد ۱۵ هزار تومانی باشیم.
از طرفی دیگر، بازاریان آهن نیز که توزیع کنندگان اصلی محصولات فولادی هستند، عدم وجود مشتری در بازار را کاملا حس میکنند و مثل روزهای بی نظمی دلار نمیتوانند به این زودیها دست به رشد نرخ بزنند و بعضی هم همچنان جنسهای خود را با نرخ هایی کم تر از قیمت های کف بازار عرضه میکنند؛ در این بین البته هستند گروهی که در پی تامین نقدینگی با ارائه تخفیفهای جذاب هستند تا هرچه زود تر انبارهای خود را پر کنند و در ماههای آینده از احتمال گرانی بسیار محصولات فولادی برای خود کلاهی بدوزند.
در هر صورت در بین نرخ های اعلام شده روزقبل درب کارخانه نوردکاران فولادی شاهد افزایش ۱۰۰ تا ۳۰۰ و بعضی تا ۶۰۰ تومانی نرخ انواع میلگرد آجدار در بازار آزاد بودیم و البته قسمت بسیاری از تولیدکنندگان این حیطه از اعلام نرخ روز محصولاتشان خودداری کردند ؛ رنج نرخی میلگرد ۱۴ آجدار در بازار آزاد نیز به ۱۳ تا ۱۳/۸ هزار تومان رسید.
ولی بیشتر تولیدکنندگان محصولات حیطه نبشی و ناودانی قیمت محصولاتشان را پایدار نگه داشتند و بعضی رشد ۵۰ تومانی نیز در قیمت محصولات این حیطه مشاهده شد. همچنین شنیدههای ما از بنگاههای تهران از افت ۲۰ تا پایداری نسبی و رشد ۱۰ هزار تومانی نرخ هر شاخه از سایزهای پرمصرف تیرآهن ذوبی داستان داشت.
برچسبها:میلگرد میلگرد آجدار نبشی ناودانی