نوردکاران کشور دیروز در چهارم آبان ماه 1401میزان۳۷۵هزار تن میلگرد را در رینگ صنعتی بورس کالای ایران عرضه کردند.که این عرضه ها مورد استقبال از سوی متقاضیان قرار نگرفت، به نحوی که برای این حجم محصول تقاضایی برابر ۲۵هزار تن به ثبت رسید. که در نهایت ۱۱هزار و ۴۰۰ تن میلگرد به فروش رفت.
مقاطع طویل فولادی در کشور به اسلوب هفتههای گذشته با رکوردسنگینی مواجه بود که این هفته گمرک ایران با استناد به نامه معاون معادن و فرآوری مواد وزارت صمت، صادرات فولاد و سایر محصولات صنایع معدنی را «برای عموم» و «مطابق مقررات صادرات» آزاد اعلام کرد.
رکود سنگین بر بازار جهانی مقاطع طویل فولادی وتداوم روند کاهش قیمت در این بازار و نامشخص بودن چگونگی بازگشت ارز حاصل از صادرات و نرخ آن مانع از آن شد که مصوبه آزادسازی صادرات به رونق رینگ مقاطع طویل فولادیمنتج شود.
با محاسبه ارزش افزوده و کارمزد ارکان بورس، میانگین مظنه فروش هر کیلوگرم میلگرد در رینگ صنعتی بورس کالای ایران نرخی برابر ۱۵هزار و ۹۰۰ تومان خواهد داشت. این در حالی است که در همین روز هر کیلوگرم میلگرد در بازار آزاد تهران با نرخ ۱۶هزار و ۱۰۰ تومان بدون مشتری است، در این شرایط طبیعی است که برای تاجر خرید میلگرد در مرز کانال ۱۶هزار تومان و حمل آن تا انبار با توجه به هزینه حمل صرفه اقتصادی ندارد.