به گزارش آهن آپ ، هفته قبل، نبود درخواست حقیقی برای خرید مقطع های طویل فولادی در بازار آزاد، نرخ این فرآورده ها را با شیب ملایمی کم کرد به نظر میرسد در این هفته هم همین شرایط رکودی، سبب ثبات تقریبی نرخ این مقاطع شود. ولی با دقت به گمان عدم ریزش قابل قبول نرخ دلار و البته جریان رو به افزایش نرخ های منطقهای CIS و در نتیجه بالا رفتن هرچه زیادتر قیمت های پایه فرآورده های فولادی در بورس کالا در هفتههای آینده، به نظر میرسد افت این روزهای بازار در اواسط دی ماه توقف یابد.
همینطور، هفته قبل نرخ فرآورده های فولادی در بازار آزاد در کل با شیب کمی کاهش یافت و در بعضی روزها هم نظاره گر ثبات تقریبی در بازار آهن کشور بودیم؛ به طوری که برطبق دیدن اطلاعات مبادی رسمی فروش فرآورده های فولادی، با حساب مالیات بر ارزش افزوده، هفته قبل میانگین قیمت میلگرد ۱۴ آجدار در بازار آزاد مقداری زیلدتر از ۱۱۰ تومان پایین آمد، میانگین نرخ انواع نبشی حدود ۱۸۰ تومان ریخت و میانگین قیمت انواع شمش القایی هم دچار ریزشی نزدیک ۲۸۵ تومانی شد.
در این بین ولی ، بر اثر افت ورق موجودی پروفیل کاران، کم شدن دوباره ورق در بعضی مبادی فروش بازار آزاد، دوام عرضه ناکافی ورق در بورس کالا و مسلماٌ رقابت سنگین برای خرید ورق گرم در خرید و فروش روز دوشنبه این بازار فیزیکی، میانگین نرخ انواع پروفیل (پروفیلهای با ضخامت ۲ تا ۴ و قوطیهای ستونی) در بازار آزاد تا روز سهشنبه بسته به پنجشنبه هفته پیش از آن بالاتر از ۱۰۰۰ تومان بالا رفت، ولی در دو روز کاری پایانی هفته قبل، به طور میانگین نزدیک ۲۰۰ تومان از حباب نرخ این کالاها کم شد.
از طرفی دیگر،هفته قبل، بازار آزاد آهن به غیراز حیطه های ورق و لوله و پروفیل در کل بسته به این رقابتهای بورس کالا بی دقت بود و نبود درخواست حقیقی برای برش های طویل سبب توقف جریان رو به افزایشی شد که برای قیمت این مقاطع بعد از انجام دستورالعمل اخیر دولت بوجود آمده بود. تا وقتی هم که شرایط ساختوساز مسکن در همین شرایط افتی باشد و طرحهای عمرانی دولت هم متوقف شود، به نظر میرسد درخواست مصرفی حقیقی در بازار آهن صورت نگیرد.