به گزارش آهن آپ ، فاز جدید رشد نرخ محصولات فولادی به صورتی است که قیمت هر کیلوگرم میلگرد در بازار آزاد به صورت نسبی به کانال ۷ هزار تومان وارد شد. درصورتی که رشد عرضه محصولات فولادی در بورس کالا توانسته بود به تغییر مرحله روانی و برگشت به عقب محسوس خریدهای هیجانی در بازار فولاد منجر شود، اما شتاب دوباره سرمایههای سرگشته با هدف محفوظ ماندن از اثرات تورمی اقتصاد با رشد درخواست پایداری بازار را برهم زد و باعث رشد نرخ ها شد.
این افزایش درخواست به معنی رشد مصرف محصولات فولادی در کشور نیست و قسمت مهمی از درخواست موجود در این بازار و خرید و فروش انجام شده با هدف سفته بازی و دریافت منفعت از تغییرات این بازار درهم و در بهترین حالت با هدف خرید برای مصرف آینده انجام میشود. در این وضعیتی و تا موقع ادامه شرایط کنونی اقتصادی در کشور که گاهی به افزایش تورم کمک میکند نباید توقع داشت که بازار محصولات فولادی در کشور افت قیمت داشته باشد. برگشت دوباره نرخها به جریان رشدی به علت های بسیاری انجام شد که شتاب سرمایههای سرگشته به این بازار را میتوان مهم ترین عامل دانست. در حقیقت توقع تورمی و رشد نقدینگی در سطح جامعه سبب شتاب سرمایه به بازارهایی مانند طلا، خودرو و بورس شده و قسمتی از سرمایههای سرگشته نیز در سطح کمتر به محصولات فولادی وارد شده است و همین مسئله افزایش درخواست در این قسمت و در ادامه رشد نرخ را رقم زده است.
در صورتی که همانگونه یک هفته به پایان ماه خرداد مانده اما اندازه درخواست و حجم خرید و فروش ها برای محصولات فولادی در بورس کالا در طول سه هفته اول خردادماه در برابر درخواست و حجم خرید و فروش ها در اردیبهشتماه رشد داشته است.در حقیقت درصورتیکه در اردیبهشتماه امسال در کل درخواستی برابر یک میلیون و ۷۲۵ هزار تن برای انواع محصولات فولادی در بورس کالا به ثبت شد، مقدار درخواست ثبت شده تا روز ۲۱ خرداد به یکمیلیون و۹۶۴هزارتن رسید.