به گزارش آهن آپ، بر طبق اطلاعات انجمن جهانی فولاد تولید فولاد خام ایران در سال ۲۰۱۹ با ۵/ ۴ درصد رشد به ۶/ ۲۵ میلیون تن ترقی کرد. اطلاعات انجمن جهانی فولاد بیان کرد که تولید جهانی فولاد خام در سال ۲۰۱۹ بسته به سال قبل ۳ درصد رشد پیدا کرده است و به بالاتر از هزار و ۸۶۸ میلیون تن رسیده است. در ایران تولید فولاد خام با ۵/ ۴ درصد رشد به ۶/ ۲۵ میلیون تن ترقی کرد. همینطور تولید جهانی فرآورده های فولادی در سال ۲۰۱۹ بسته به سال قبل ۴/ ۳ درصد رشد کرد و به هزار و ۷۶۷ میلیون تن رسید که در ایران تولید فرآورده های فولادی با ۶/ ۵ درصد افت به ۵/ ۱۸ میلیون تن رسید.
در برنامه های در دست انجام تولید فولاد خام، استانهای کرمان، خوزستان، یزد، فارس و گیلان به ترتیب با ۱۴، ۱۳، ۱۰، ۸ و ۶ درصد، در کل با ۵۱ درصد ظرفیت اسمی مورد انتظار کشور را به خود اختصاص دادهاند. در طرحهای در دست اجرای تولید محصولات فولادی نیز استانهای خوزستان، کرمان، قزوین، زنجان، آذربایجانشرقی و یزد به ترتیب با ۱۸، ۹، ۷، ۶، ۴، ۴/ ۵ و ۱/ ۵ درصد، کلاً با ۵۲ درصد پنجایشض اسمی مورد انتظار کل کشور را به خود مختص کرده است.
از طرف دیگر، ۵۴ درصد از گنجایش اسمی بخش های پرکار صنعت فولاد خام متعلق به استانهای خوزستان، یزد، هرمزگان و اصفهان به ترتیب با ۱۶، ۱۵، ۱۲ و ۱۱ درصد می باشد. همینطور ۶۶ درصد گنجایش اسمی بخش های پرکار صنعت فرآورده های فولادی به استانهای اصفهان، قزوین، یزد، خوزستان، مرکزی و آذربایجان شرقی به ترتیب با ۲۰، ۱۲، ۹، ۹، ۸ و ۸ درصد تعلق دارد. در سال قبل ۸/ ۲۶ میلیون تن فولاد خام و ۶/ ۲۰ میلیون تن فرآورده های فولادی تولید شده است.در سال ۲۰۱۹ رتبه ایران در واردات جهانی فولاد خام در بین ۱۹۶ کشور معادل ۱۵۹ و در صادرات در بین ۱۲۶ کشور معادل ۱۹ بوده است. همینطور رتبه ایران از واردات جهانی فرآورده های فولادی در بین ۲۲۶ کشور معادل ۸۵ و در صادرات در بین ۱۹۵ کشور معادل ۵۳ بوده است. از طرف دیگرمیزان واردات فولاد خام و فرآورده های فولادی به ایران در سال ۲۰۱۹ به ترتیب معادل ۴۲ و ۳۰۲ میلیون دلار و صادرات آن در همین سال به ترتیب معادل ۳۱۲ و ۲۵۲ میلیون دلار تثبیت شده است.
برچسب ها: آهن آپ