به گزارش آهن آپ ، اجرای سیاستهای مدیریتی در بازار فلزات به زیانکار شدن تولیدکنندگان، نابودی منابع و کم شدن جریان پیشرفت این صنایع منتهی شده است. اینکه تغییر نرخ آزاد و نیمایی ارز بر بازار تاثیرگذار است، کاری کاملا طبیعی می باشد، اما به باور آنها آزادی عمل نرخی میتواند وضعیتی را به وجود می آورد که شرایط بر طبق مکانیزم عرضه و درخواست به ثبت برسد.
همانگونه که می دانیم در حقیقت نرخ، عرضه و درخواست برابری را مشخص میکند که در آخر کشورهای متفاوت مانند ایران که در نرخهای جهانی اثرگذار نیستند به زور نرخهای جهانی را میپذیرند. از این جهت به دید اینکه در دور دست سال ۱٤٠٤ از طریق ذخیره سنگ آهنی که در کشور وجود دارد، فولاد را داخل زنجیره کرده ایم، بنابراین عقل دستور میدهد که سنگ آهن در این زنجیره قرار بگیرد که در دنباله صادراتی نداشته باشد. به وجود آوردن سازگاری در این زنجیره قطعا خیلی دشوار است چون در قسمتی از این زنجیره ما باقیمانده تولید داریم و در قسمت دیگر با محدودیت روبه رو می باشیم و قطعا این کم بودن ها باید با واردات تلافی شود و باقیمانده با صادرات انجام گیرد. اکنون که در فولاد باقیمانده تولید داریم ممکن است اکتریت واکنشی نشان ندهند ولی زمانیکه در تهیه سنگآهن یا کنسانتره این رویداد اتفاق بیوفتد به نام خامفروشی مشهور و از پیش روی آن جلوگیری میکنند. به عقیده من این موضوع باید به گونه ای تنظیم شود که ما باقیمانده ای را در قسمت معدن و صنایع نداشته باشیم بنابراین تولیدکنندگان هم به میزانی تولید کنند که در داخل کشور احتیاجی برای آن محصول وجود داشته باشد.
کارشناسان اعتقاد دارند که، پاشیدگی هایی که اخیرا میان انجمن فولاد پیش آمده به طور دقیق همان ستمی است که در حق صنایع پایین دستی فولاد شده است. زیرا که این پاشیدگی ها باعث شده است تا نوردیها که موقعی در انجمن فولاد بودند خودشان را از انجمن فولاد پراکنده کنند و انجمن دیگری را ایجاد کنند زیرا آنها هم میگویند که میخواهند هم جهت با نرخهای جهانی بخرند نه این که بیشتر از نرخهای جهانی این محصولات را خرید و فروش کنند.
برچسبها:آهن آپ