کشمکش نرخ ها در بازارآهن


به گزارش آهن آپ ، قیمت‌های اکنون بازارآهن در مقایسه  با سال قبل تا ۵۰ درصد رشد پیدا یافته است و در طول امسال، شاهد افزایش سریع نرخ‌ها در بازار آهن بدون هیچ شتابگیری بوده ایم. سرعت افزایش نرخ‌ها در بازار آهن در طول هفته‌های قبل، توانست زمان کم‌‌ سابقه را  در تاریخ این بازار رقم زند. تعرض درخواست در بازار داخلی برای خرید حداکثری با جنبش بالای نقدینگی، رشد درخواست  سنتی آخر سال، افزایش نرخها در بورس کالا و همچنین خوش‌بینی‌های بی نهایت در بازار داخلی و نگرانی از افزایش بیشتر نرخها از مواردی هستند که به ادامه افزایش قیمت در بازار داخلی منجر می شود.

کارشناسان اعتقاد دارند که در آخرین روز‌های خرید و فروش سال این شرایط بی نظم آشوب ها و تغییرات غیرعقلانی را رشد داده و باعث به وجود آمدن رشد درخواست دروغین در بازار فلزات شده است. 
نکته قابل توجه در این روزها نشر بعضی خبرها در رابطه با وجود نداشتن مواد اولیه، شمش و کُک در داخل کشور و از طرفی دیگر امکان نداشتن تامین این مواد از خارج کشور می باشد؛ دراین وضعیت ما نه در بازار واردکننده هستیم و نه تولیدکننده! اگر هم تولیدی صورت می‌گیرد از داشته‌های قبل  می باشد.

احتمالا یکی از دلایل تشنج نرخی در حیطه های میلگرد آجدار که مدتی گذشته در مقابل هر کیلو ۴ هزار و ۳۰۰ تومان تخمین میگردید ولی در مدت زمان کمی به کیلویی ۶ هزار و ۶۰۰ تومان رسید، کمبود هایی این چنینی باشند. در خصوص قوطی‌جات نیز همین روال برقرار است و قیمت هر کیلوی آن به بیشتر از ۹ هزار و ۷۰۰ تومان رسیده است، این در صورتی است که نرخ آن در ماه‌های قبل به سختی به مرز ۷ هزار و ۵۰۰ تومان هم نزدیک می‌شد. قیمت نبشی و ناودانی هم در حالی که از مرز  ۵ هزار و ۴۰۰ تومان فراتر نمی رفت، در طول این روزها به کیلویی بیشتر از ۶ هزار و ۸۰۰ تومان رسیده است.

برچسبها:آهن آپ  میلگرد آجدار  قیمت نبشی و ناودانی 


منتشر شده در یکشنبه، ۰۴ اسفند ۱۳۹۸ ۰۸:۴۲